Reanimatie…

Augustus 2021

We vinden het op dit moment geen strak plan om alle pijlen te richten op het doorgaan van een verblijf in Hotel Belvedère in Oostenrijk.
Trainingsarbeid is mogelijk minimaal en om op dit moment sponsors te werven is wellicht lastig als het doorgaan van een daadwerkelijk verblijf op losse schroeven staat.
Om de moraal nieuw leven in te blazen, stellen wij een reünie- annex trainingsweekend voor.


Noteer in je agenda:
woensdag 11 augustus tot en met zondag 15 augustus 2021

Hotel Kickert in Mettendorf

Een aantal Cyclosporters was al eerder te gast in dit fijne familiehotel in de Duitse Eifel en familie Vissers was er terugkerend te gast. Voor onze trainingsdagen zijn wij er van harte welkom.
Verwacht geen liflafjes maar Duitse degelijkheid, keurige kamers en een hartelijke ontvangst. Ons verblijf zal zijn op basis van halfpension, dus met ontbijt en diner.

Hotel Kickert

Enztalstrasse 15
54675 Mettendorf
Duitsland
Hotel Kickert ligt op ca 240 km van Mechelen.
Kijk voor meer informatie op www.hotel-kickert.de.

Kom je ook?

Voor het verblijf van woensdagavond 11 augustus 2021 tot en met zondagochtend 15 augustus staat een bedrag van € 200,00.
Dit is inclusief ontbijt en diner en verblijf in een tweepersoonskamer. Verblijf in een eenpersoonskamer is met toeslag die nog nader door het hotel wordt bepaald.
Consumpties zijn voor eigen rekening.

Programma

Over een programma per dag denken wij nog na. Er is volop gelegenheid om de fietsconditie op peil te brengen. De omgeving leent zich uitstekend voor prachtige fietsritten door het bosrijke gebied met pittige klimmetjes. Luxemburg ligt op een steenworp afstand.
Voornaamste doel is om elkaar weer te zien en te inspireren.

Inschrijven

Heb je zin om mee te gaan? Meld je dan via arja@cyclosportersazg.be.
Je inschrijving is definitief als je € 200 hebt voldaan op onderstaande bankrekening. Heb je al € 150 voldaan voor Oostenrijk? Dan kun je deze hierop in mindering brengen.

Iban: BE05 0639 1254 1275
BIC: GKCCBEBB
Tnv: Cyclo’s voor Artsen Zonder Grenzen
Graag zien we je betaling uiterlijk 30-06-2021 tegemoet, waarvoor uiteraard onze dank

Sponsoring

Uiteraard juichen wij het toe als je tóch nog donateurs kunt vinden die het humanitaire doel van Artsen Zonder Grenzen onderschrijven. Jacques Wiame heeft al een prachtig initiatief op poten gezet. Formidabel, Jacques!
Iban; BE45 1420 5130 0089
Tnv: Artsen Zonder Grenzen België
Ovv: Jouw naam + Oostenrijk september 2022